Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2010 12:17 - Приказки от Вълшебната Гора
Автор: karambol5 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 20219 Коментари: 38 Гласове:
21

Последна промяна: 18.07.2013 23:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
             Здравейте малки , големи и още по-големи момичета и момчета . Прекрасен ден - слънцето грее , топличко като за Пролет ,а на мен в душата ми е едно  цветно ,цветно :)
Приказката ни стигна до ноща на Вси Светии ,в която се случиха много странни неща . Оттогава все ми е странно и необикновено.Виждам нещата по друг начин и откривам  в себе си неподозирани способности.  Сега трябваше да свикна да ходя по земята ,докато душата ми всячески се опитваше да полети  / заедно с върлинестото ми тяло/ . За Пухарче и мопсовете всички бяха приели ,че летят  ,но ако аз се понесях две педи над земята щяха да ме обвинят ,че не умея да ходя .  Всъщност да си различен е много забавано ,особено ако си сред себеподобни.
Както и да е - отнесох се . Реших да погледна и на ученето като на летенето -сиреч като източник на удоволствия и да се преборя с поредната серия тестове ,които Мартичко ни беше  подготвила на двамата с Шишко. Мопсчетата този ден отсъстваха поради много уважителни причини.
Решавах теста прехапал език и се учудвах ,че нещата ми ставаха все по-ясни и  по-ясни .Дали  беше заради душата на Планетата или просто си бях научил добре си оставаше загадка за мен ,но беше факт ,че още докато четях въпросчето ,отговорът идваше сам в тиквето ми.
След урока с Шишето решихме да се поразходим малко из Гоския център и както си се наслаждавахме на циганското лято ,налетяхме на катун цигани.
Да ви поразкажа малко за циганите . Когато Господ е създавал племето им е вложил повече от необходимото количество огън в кръвта  ,та сега ги гореше отвътре и те все не успяваха да се впишат на по-хладни територии.
Пред катуна многоуважаванта Госпожа Праска беше застанала във възпитателна поза и нареждаше нещо разпалено н адостолепен побелял господин. Явно женището респектираше Старейшината катунски ,та онзи само кимаше разбиращо с глава и се съгласяваше с всяка нейна дума. Погледах към Шишко и по увисналото му чене и застинала физиономия разбрах ,че с него става нещо странно.
Проследих погледа му и видях едно изключително карсиво девойче облечено с пъстри дехи и късичко елече. Върху черните си коси беше завързало наниз пендари ,които подрънкваха при всяка нейна крачка .Тънкото и кръстче беше обхванато от подобно коланче ,чиито краища бяха обточени с дълги подрънкващи ресни.
Очевидно Шишко беше омагьосан от Циганската Принцеса и изпаднал в блжено вцепенение се любуваше на красотата и. 
Красивото видение от своя страна го поглеждаше през дългите ресници на черните си очи, и кокетно въртеше синята си обувчица в пристъп на свенливост.
Нямах време да се насладя на гледката ,защото една силна  ръка ме привдигна от земята и ме понесе към близката пейка.  Госпожа Праска беше  привършила разговора си със Старейшината и бе насочила благосклонното си внимание към мен .
- Ето , виждаш ли ,Ангеле  , тези хора ?
Кимнах утвърдително ,защото бях загубил и ума и дума.
- Тях Ангеле , съм решила да ги правя отговорни членове на малкото ни ,но сплотено общество  ! Ще помисля къде бих могла да ги настаня ,за да работят и да могат да учат едновременно .
Начнанието си беше много амбициозно ,но аз познавах Праска и бях сигурен ,че ще се справи със ситуацията с твърда ръка . Пък и не бях срещал жив човек ,който да и противоречи .......е , може би професр Чу от Гоския Университет  ,но той си беше особняк и винаги се опитваше да представи още едно мнение ,като противоречеше и на самия себе си в много случаи.
- За начало ще им дам едно общинско помещение за магазинче. Ще го напарвят ,но чистичко и подредено - шаренко , както те си знаят. Ти не би ли купил за Дяволийка един пъстър шал с ресни ,например ?
- .........ъъъъъъ.....кхъъмммм.....таковата.....-
щах да и купя и още как ,но за беда в момента и звук не излизаше от стиснатото ми гърло. Това не попречи на Миснистър Преседателката ни и Върховен Съдия да излага палнове пред мен .
- Аз и на ръка бих позволила да ми гледат ,ако не знаех по-добре от тях какво ми предстои. И знам ,че имат богата музикална култура . И са добри строителни работници ,когато се хванат сериозно с работа . Трябва им само здрава ръка ......мдаааааа.......- Тук Госпожа Праска се замисли и за няколко минути настана блажена тишина.
- Е , добре се разприказвахме с теб ,но ще трябва да вървя ,че онези хубостници от НОИ пак са трънали да правят глупости с държавни пари. За техен лошкъсмет н тия  на мен не ми минават - заключи Прасака - Чакам ви с Дяволийка в най-скоро време при мен .Обещали сте !
- ....мхъмммм ... и лек ден ...- успях да смърцафърцам притеснено .
Отдъхнах си докато гледах енергичната и фигура да се отдалечава и хукнах да търся Шишко.
Мернах го в една прикътана беседка да гледа влюбено Циганската Принцеса и се зачудих дали ще ми се наложи да се разправям с баща и .Щях да го мисля после ,а сега трябваше да измъкна влюбеният Шекспир и да го доставя невредим в хралупа номер 10.
- Шишко , ще ме предстваиш ли на дамата ?- и двамата подскочиха от думите ми. Не знаех ,че съм толкова плашещ.
- Ами .......таковата......това е Джалма ....и тя таковата...... е пристигнала днес- изчервен и зекващ, Шишко ми обясняваше очевидни неща ,а аз се чудех дали няма да изкочи и някой брат , на който да трябва да двам обяснявам ,
-Това е чудесно и ми е много приятно ,Джалма , но ние трябва да тръгваме - почти извлякох Шишко от бесетката и докато той се цупеше се опитвах да му обясня обичаите на циганите .
Сега моля и вас за идеи как Госпожа Праска да ги адаптира към живота в Гората ?


Тагове:   гора,   Омагьосаната,   -12,


Гласувай:
21



1. martito - Лелееее-малееей - Шишко влюбен...
05.11.2010 12:35
Лелееее-малееей - Шишко влюбен!:)))))))))))))) Е сега вече няма да иска ни бисквитки, ни големи купи с мюсли, ще иска само Джалма:)))))))))))))))
Ма пък и Джалма си е хубавица де:))))
И ти и ти ама - да прекъснеш занесеното им оглеждане един друг:))))))))))))))))))
цитирай
2. karambol5 - :))))))))))))))))))))))))))...
05.11.2010 12:38
:))))))))))))))))))))))))))))))
Мдаааа Шишко е влюбен :))))) не просто влюбен ами направо загубен .....някъде в очите на Циганската Принцеса ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Такъв-онакъв това е положението :))) Върви после ти се разправй с бащи ,братя и тем подобни :))))) Хубавото е ,че и Принцесата явно си пада по него :)))))))
Що се отнася до пакането на Шишето :)))))))))) ми то е очевидно ,че само Дажлма ще вижда и хич няма да мисли за папкане :))))))))))))))))))))))))))
Ще се храни с любов ;)))
цитирай
3. martito - Да изразя и доволство от факта, че за ...
05.11.2010 12:46
Да изразя и доволство от факта, че за първи път няма мрънкане за тестовете ми:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Като огън ще пламне тази любов между циганската принцеса и Шишко, дано само да не стане пожар:)))
А за циганите и адаптирането им..... хммм то адаптиране трябва да има и от страна на горските обитатели:))) А това няма да е лесно и безпроблемно, но.... мисля, че г-жа Праска ще намери начина:))))
цитирай
4. karambol5 - :))))))))))))))))))))))))))))))
05.11.2010 13:18
Мрънкане винаги ще има ,но поне вече се справяме по-лесно :)))))) С прехапани езичета ,но пишем усърдно ":)))
Не се тревожи за Шишко и Принцесата :))) Ще видим какво ще измисли приказката :))) Но това определено си е Неговата Принцеса и няма да има пожари :))))))
Адаптирането трябва да е от две страни , така е ,но не мисля ,че някой от горските жители би имал нещо против съжителство ,ако циганите се подчиняват на общовалидните правила . Те не бива да живеят с илюзията ,че всички са длъжни да се съобразяват с тях .Идивидуалността е хубаво нещо ,но тя трябва да е в хармония с всички останали . Проблем е нещо ,коета самите ние допускаме да стане Проблем .Циганите са проблем ,защото Ние сме допуснали това .
Праска Здравата Ръка няма да го допусне !
Тя се е справила с родата , та едни цигани ли ще и се опрат :))))))))))))))))))))
цитирай
5. stela50 - Каква романтика има тази гора ,става все по-интересно...
05.11.2010 13:55
Шишето влюбен в циганска принцеса ,важната г-жа Праска трябва смело да побърза с адаптацията .А както я описваш Джалма ,влюбеният Шекспир нито ще яде ,
нито ще спи .
Ще има ли продължение ?!!!!
цитирай
6. universalnite000 - :) ;) При теб купонът е пълен. Само ...
05.11.2010 13:58
:) ;) При теб купонът е пълен . Само така :)
Понеже видях от профила ти, че си от Пловдив - винаги когато съм там, ме обхваща купонджийското настроение ;)
цитирай
7. karambol5 - Стела, Любовта е най-висше благо и ...
05.11.2010 14:03
Стела , Любовта е най-висше благо и няма нищо лошо да има романтика в Гората ;)
Ще има продължение ,разбира се и то в най-скоро време ;)
цитирай
8. karambol5 - :) ;) При теб купонът е пълен. Само ...
05.11.2010 14:11
universalnite000 написа:
:) ;) При теб купонът е пълен . Само така :)
Понеже видях от профила ти, че си от Пловдив - винаги когато съм там, ме обхваща купонджийското настроение ;)

Така си е - луд купон нон стоп :)))))))))))))))))))))))))))))))0
Заповядай пак :)
цитирай
9. benra - :-)))
05.11.2010 14:37
госпожа Праска е оправна и няма да има никакъв проблем с адаптацията, а аз искам да си купя един шал с ресни
цитирай
10. makont - Огън в кръвта, а
05.11.2010 15:39
може да си спретнете горска топлофикация, циганин от всичко прави огън. След това, музикалния живот ще се обогати, концерти с цигански песни и танци, няколко благотворителни вечери, официално откриване на магазина. Шишко със сигурност ще започне да пише стихове, не може, щом е влюбен, значи ще имате и литературни четения с представяне на неговите стихосбирки! Ще кипи богат духовен живот. Трябва да се поддържа Горското читалище, ангажираност в магазина, топлофикацията на гората и ето, всички ще бъдат на трудов договор. НОИ ще живне, така ще има за пенсии за циганите пенсионери. Само Праска здраво да държи юздите да няма теч на пари. Бизнес плана е готов, адаптирахме ги. Малките циганета ще учат, Мартичко няма да има нищо против, нали. Ох унесох се! Нацелувай Дяволето и всичко останало и усмивки от мен, че отивам в парка с мопсовете и трябва да бдя да не ни нафърфори някой!
цитирай
11. karambol5 - госпожа Праска е оправна и няма да ...
05.11.2010 16:26
benra написа:
госпожа Праска е оправна и няма да има никакъв проблем с адаптацията, а аз искам да си купя един шал с ресни

И аз така мисля :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Шалчето ще е твое щом магазинчето бъде отворено :)))))))))))))))))))))))
цитирай
12. karambol5 - може да си спретнете горска топл...
05.11.2010 16:29
makont написа:
може да си спретнете горска топлофикация, циганин от всичко прави огън. След това, музикалния живот ще се обогати, концерти с цигански песни и танци, няколко благотворителни вечери, официално откриване на магазина. Шишко със сигурност ще започне да пише стихове, не може, щом е влюбен, значи ще имате и литературни четения с представяне на неговите стихосбирки! Ще кипи богат духовен живот. Трябва да се поддържа Горското читалище, ангажираност в магазина, топлофикацията на гората и ето, всички ще бъдат на трудов договор. НОИ ще живне, така ще има за пенсии за циганите пенсионери. Само Праска здраво да държи юздите да няма теч на пари. Бизнес плана е готов, адаптирахме ги. Малките циганета ще учат, Мартичко няма да има нищо против, нали. Ох унесох се! Нацелувай Дяволето и всичко останало и усмивки от мен, че отивам в парка с мопсовете и трябва да бдя да не ни нафърфори някой!

Смях се със сълзи на бизнес планчето ти :)))))))))))))))))))))))
Знаи ще ги назначим в Горската топлофикация ! Решено :)))))))))
Още се смея ;)))))))))
Циганетата - при Мартичко да учат :))))) Ще и спретнем клас веднагически :))))))
А ти внимавай с малката сладурана ;))))) И ги погали по муцунчетата и двечките :)) Дяволето ще бъде щателно нацелувано и нагушкано ;)
цитирай
13. martito - Нищо против нямам - ще учат циган...
05.11.2010 17:04
Нищо против нямам - ще учат циганетата:))))
цитирай
14. karambol5 - Нищо против нямам - ще учат циган...
05.11.2010 17:17
martito написа:
Нищо против нямам - ще учат циганетата:))))

Знам ,че нямаш против ;))))) Но класът ще бъде смесен :)))))))
цитирай
15. martito - Това няма значение за мен:))) Де...
05.11.2010 17:24
Това няма значение за мен:))) Децата са си деца - какъвто и да е цветът на кожата и произходът им:)))))
цитирай
16. author4fun - :)))) Така като го чета, изведнъж се ...
05.11.2010 17:25
:)))) Така като го чета, изведнъж се сетих за филма "Шоколад" и що ли ми се мярна вместо Джалма - Джони Деп ;)))))) Асоциации.... :))) А колкото до приобщаването - имам друга идея - да им повери госпожа Праска развлекателния бизнес в гората - песни, танци, купони... В това най-ги бива май :)))) А и няма да се дърпат :)))))
цитирай
17. kosara2008 - оставил си ми медените бонбонки в другия постинг, да ходеш да ги земваш и да зарадваш вълшебната дружинка:)))
05.11.2010 17:50
кой се е хванал с циганска принцеса роб и е станал, та от таз робия и ходжа нема да го спаси , а и къде щя го тражите тозс чиляк флюбееееен,незнам, освен всред звездите...
здралава ръка и без десен джоб требва да е Героиня Праска :))))ако иска да ся спрай с новото попълнение...

но пък за купон веселхилкаш се тупан дасбира вълшебната дружина ...
ей, дъл не забрайш баббонките:)))
цитирай
18. karambol5 - Това няма значение за мен:))) Де...
05.11.2010 19:10
martito написа:
Това няма значение за мен:))) Децата са си деца - какъвто и да е цветът на кожата и произходът им:)))))

Точно ,Мартичко :))) Именно за това ще са заедно :) И ще се научат да живеят заедно без да си вредят !
цитирай
19. karambol5 - :)))) Така като го чета, изведнъж се ...
05.11.2010 19:15
author4fun написа:
:)))) Така като го чета, изведнъж се сетих за филма "Шоколад" и що ли ми се мярна вместо Джалма - Джони Деп ;)))))) Асоциации.... :))) А колкото до приобщаването - имам друга идея - да им повери госпожа Праска развлекателния бизнес в гората - песни, танци, купони... В това най-ги бива май :)))) А и няма да се дърпат :)))))

Ще го гледам фЛИмчето обезателно :)))))))
Не може само песни ,танци и купони ! Само една част в развлекателния бизнес ! То всеки иска да щарака с пръсти ,но не става ! И социалните помощи ще прекроим и на Европа ще кажем да не се меси в Госрките дела ,защото в противен случай ще и предложим да си вземе ромите ни и да си ги включва където иска ! Най-добре е да се остави Госпожа Праска на спокойствие да се справи с проблема ,защото тя може и да е изключтелно строга /но справедлива /.
цитирай
20. karambol5 - кой се е хванал с циганска принцеса ...
05.11.2010 19:21
kosara2008 написа:
кой се е хванал с циганска принцеса роб и е станал, та от таз робия и ходжа нема да го спаси , а и къде щя го тражите тозс чиляк флюбееееен,незнам, освен всред звездите...
здралава ръка и без десен джоб требва да е Героиня Праска :))))ако иска да ся спрай с новото попълнение...

но пък за купон веселхилкаш се тупан дасбира вълшебната дружина ...
ей, дъл не забрайш баббонките:)))


Еееееееееее айде сега оставил съм ги бил в другия постинг :))))))))))))))))))))
С баббонките ще черпаваме ,обещавам :))))))))))))))))
И какво го оплаквате Шишко :))))))))) Той флюбен ,а вие рИвете :)))))
Ми стихчета ще пише ,цветенца ше носи :))))))))))))))) кво ся ;))))) Ше заслабне от таз либоффффф :)) все добре за него :)))))))))))
Ще се докарува ,козинка ще приглажда ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Роб щял бил да и стане ;))))) Ако сам го иска може и роб :)))) Негово си е решението :)))))))))))))))))))))))))))
А героиня Праска не я мислете - ще се справи тя :)))) Като хване и юздите на НОИ и на разни друго социални служби , ще скръцне със зъбина Ивропа и ше реши проблемацията !
цитирай
21. анонимен - Хахаха, Карамбол-Ангеле:)))
05.11.2010 20:08
Умора нямаш, ей:).Праска, та Праска!Много големи възможности придаваш на г-жа Праска:), но за съжаление, не е така.Родата и - тя е с възможностите, и е неконтролируема.С тях г-жа Праска не можа да се оправи, и така и помагат, че Боже опази...:).Включи родата в приказката - те могат всичко, направо са магесници:))), от лято с 40* могат да направят зима с -10*, и обратно...Ще е много полезно за топлофикацията на Гората:)))
Поздрави:)
цитирай
22. karambol5 - Значи родата да включа :)))))))...
05.11.2010 20:45
Значи родата да включа :)))))))))))))))))))))))
Мдобре :)) Ще видим какво ще се получи като остави онези тримцата да се знаимават с циганите и да им дават акъл в живота :))))))))))))))))
цитирай
23. анонимен - :))))))))))))
05.11.2010 21:35
Ами знам ли:)?.Но не е изключено да се получи нещо средно между фойерверки, и тринитротолуол:)))...И гледай да не объркаш някое име, щото родата и е големичка...Да не се почувства някой изневиделица "поласкан":)
:)))Можеш да напишеш книжка с приказки за дечица, без майтап:)
Хубава вечер:)
цитирай
24. karambol5 - ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
06.11.2010 13:17
Айде сега фойерверки и тротил :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Родата и е голяма и много шумна :))) ще се опитам да ги наместя без да има мрънкащи ;))))))) Госпожа Праска - Малкото Гестапо :))))))))))))))))))))))))))
Докато сложи всичко в Гората в ред ще е с този прякор :)))))))))))))))))))))))
Но ако всички са за Бухтата - това ще е :))))
За приказки за малки деца ....ами - да :)))))))))))))) Те обичат простички увлекателни неща с хубав край :))))))))))))))))))))))
Май ще разберат какво им разказвам :)))))))))))))0
Хубав ден :)
цитирай
25. iliada - Ясно пяк ще трябва да влизам в гората страх не страх,
06.11.2010 13:48
но сега за обяда закъснях......................:)))))))
цитирай
26. karambol5 - но сега за обяда закъснях. . . . . . . . . ...
06.11.2010 14:17
iliada написа:
но сега за обяда закъснях......................:)))))))

Няма от какво да те е страх :))))))))))))))))))))))))
Толкова много приятели имаш тук ,които ще пазят страха ти :)) Всъщност сме в състояние да го изгоним завинаги от теб :)))))) Няма да се храни от енергиятата ти ! Забранявам !
Няма нищо страшно в Гората :))) Повярвай :))))))))) Тук страховете умират :)
цитирай
27. iliada - Хей ,приятелю на път сте да ме престрашите ,но дали ще успеете и аз не знам !:))
06.11.2010 15:36
karambol5 написа:
iliada написа:
но сега за обяда закъснях......................:)))))))

Няма от какво да те е страх :))))))))))))))))))))))))
Толкова много приятели имаш тук ,които ще пазят страха ти :)) Всъщност сме в състояние да го изгоним завинаги от теб :)))))) Няма да се храни от енергиятата ти ! Забранявам !
Няма нищо страшно в Гората :))) Повярвай :))))))))) Тук страховете умират :)

Усмивки на всички слънчеви горски обитатели начело с теб!:)
цитирай
28. анонимен - :)))
06.11.2010 16:48
karambol5 написа:
Айде сега фойерверки и тротил :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Родата и е голяма и много шумна :))) ще се опитам да ги наместя без да има мрънкащи ;))))))) Госпожа Праска - Малкото Гестапо :))))))))))))))))))))))))))
Докато сложи всичко в Гората в ред ще е с този прякор :)))))))))))))))))))))))
Но ако всички са за Бухтата - това ще е :))))
За приказки за малки деца ....ами - да :)))))))))))))) Те обичат простички увлекателни неща с хубав край :))))))))))))))))))))))
Май ще разберат какво им разказвам :)))))))))))))0
Хубав ден :)


Еееее, хайде сега, уж си Ангел, пък наричаш с такива имена г-жа Праска:).А на всичкото отгоре тя те харесва...:)Е, приказката си е твоя:)Относно родата и - те всичките са все готини, но има трима-четирима далечни роднини, дето и тя не ги знае точно по каква линия са:))), та за тия става въпрос, тия са горски магесници...Мда, защо имам усещането, че тази приказка ще стане все по-интересна:)))
цитирай
29. karambol5 - :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
06.11.2010 16:59
Родословното дърво на Праска ще да е с доста странна форма ;))))))))))))))
Няма хора в Гората ,които да не са готини ;))))
Добре де ,, няма да е Малкото Гестапо :))))) Огнената Лейди ще е :))) С този неин темперамент :))))) И да - приказката сатва още по-интересна ;))))))))))) Да ги видим магесниците горски къде ще изникнат :)))))))) И да не им объркам имената , казваш :))))))))))))
цитирай
30. smile999 - Чудесно!
06.11.2010 17:11
Поздрав за всички и най-вече на автора!:-)))

http://vbox7.com/play:2183dd4d
цитирай
31. анонимен - :))))
06.11.2010 17:18
Ангеле, душа, позволи ми да направя едно съобщение - току-що говорих с г-жа Праска:))), и тя направи следното изявление - "Моля моите далечни родини -магесници - оттук нататък ако ще правят някакви магии, то нека бъдат само бели, и единствено за добруването на Гората!Нека Нашата Гора бъде благоденстваща!Благодаря предварително!"
цитирай
32. karambol5 - :))))))))))))))))))))))
06.11.2010 17:28
smile999 написа:
Поздрав за всички и най-вече на автора!:-)))

http://vbox7.com/play:2183dd4d


Ехаааааааааааааааааааааааа страшно клипче ;))))))))))))))))))))))))))
Направо страхотен поздрав :)))))))))))))))) Името е точно от тази песен ;)))))
И съм безкрайно благодарен ,че не е в изпълнение на Филип Киркоров ;))))))))))))))
Благодаря ти много :)) Добавил съм го в любими :))))))))))))
цитирай
33. karambol5 - Ангеле, душа, позволи ми да направя ...
06.11.2010 17:31
анонимен написа:
Ангеле, душа, позволи ми да направя едно съобщение - току-що говорих с г-жа Праска:))), и тя направи следното изявление - "Моля моите далечни родини -магесници - оттук нататък ако ще правят някакви магии, то нека бъдат само бели, и единствено за добруването на Гората!Нека Нашата Гора бъде благоденстваща!Благодаря предварително!"


Бог да те благослови ,че си разговарял с Госпожа Праска и си взел това изявление от нея ;)))))))))))))))))))))
Аз винаги си гълтам граматиката като я видя ;))))))))
Молбата на Госпожата е чута от магесниците и в най-скоро време очакваме да се изсипят реки от благоденствие е Гората :)))))))))))))))))))
Само бели магии ,че инак -зле ;))))))))))))))))))))))))
Мисля магесниците да ги нарека - Огън ,Вода , Въздух и Земя :))))))))
цитирай
34. анонимен - :)
07.11.2010 09:53
:)
цитирай
35. dorichela - Предлагам Шишко да направи сере...
07.11.2010 18:29
Предлагам Шишко да направи серенада с песента на Ритон - Джалма... А Праска няма де да оди, освен да се впише в обстановката :)
цитирай
36. karambol5 - Предлагам Шишко да направи сере...
07.11.2010 18:54
dorichela написа:
Предлагам Шишко да направи серенада с песента на Ритон - Джалма... А Праска няма де да оди, освен да се впише в обстановката :)

Страхотна идея , Дорч ;))))))
Ма на Праска кво и е ;)))))))))))))))))))))))))))))))))) Вписва си се жената :))))))))))
И другите нема де да одят освен да я приемат за шеф :)))))))))))))))))))))))
цитирай
37. ren - ъъъ. . . суматлък нещо съм изтърв...
07.11.2010 19:32
ъъъ...суматлък нещо съм изтървала...много се смях на смръцафръца!:)))
цитирай
38. karambol5 - Ам да :))))) Да ме видиш как кра...
07.11.2010 19:40
Ам да :)))))
Да ме видиш как красотно смърцафърцам :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karambol5
Категория: Лични дневници
Прочетен: 307677
Постинги: 195
Коментари: 2570
Гласове: 10087
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031